nlOUG Partner

Partnerprogramma 2017

Dit partnerprogramma staat open voor Oracle partners én organisaties die Oracle gebruiken. Het geeft organisaties de mogelijkheid zich te profileren in de Oracle gemeenschap. Voor een vaste jaarlijkse bijdrage kunnen bedrijven hun betrokkenheid tonen. Hiermee vergroten zij de financiële mogelijkheden van nlOUG om kennis en ervaringen uit te wisselen en dragen zij zo bij aan een groeiende en levendige gemeenschap.

De voordelen die nlOUG haar partners biedt zijn:

  1. Associatie met nlOUG en de mogelijkheid om het partnership te kunnen vermelden op uw eigen site en commerciele uitingen (speciaal logo).

  2. 20% korting op sponsoring en advertenties met per event/een maximum van € 1.000 korting (geen korting op korting als bijv. sponsoring van een event al korting geeft).

  3. Jaarlijks deelname van afgevaardigde aan een nlOUG Technology Forum: uitje + eten met bestuur & SIG leads om te brainstormen over strategie, beleid etc.

  4. Automatisch premium bedrijfslidmaatschap.

  5. Recht om éénmaal per jaar een themabijeenkomst te organiseren, op eigen locatie/cateringkosten waarbij nlOUG leden worden uitgenodigd. Op zo’n event mogen tot 12 eigen medewerkers komen. Onderwerp/inhoud in overleg met bestuur.

  6. Vermelding in nlOUG Visie van alle nlOUG Partners.

  7. Extra pagina op nlOUG site, tabblad  “Partners” zonder de gebruikelijk banners aan de zijkant waar iedere nlOUG partner een rechthoekig oppervlak krijgt voor logo / korte presentatie / één link bedrijfsinfo / één link naar Oracle vacature(s): www.nloug.nl/partners


Prijs € 2.950 per jaar (excl. BTW)