OGh Partner

Partnerprogramma 2017

Dit partnerprogramma staat open voor Oracle partners én organisaties die Oracle gebruiken. Het geeft organisaties de mogelijkheid zich te profileren in de Oracle gemeenschap. Voor een vaste jaarlijkse bijdrage kunnen bedrijven hun betrokkenheid tonen. Hiermee vergroten zij de financiële mogelijkheden van de OGh om kennis en ervaringen uit te wisselen en dragen zij zo bij aan een groeiende en levendige gemeenschap.

De voordelen die de OGh de Partner biedt zijn:

  1. Associatie met de OGh en de mogelijkheid om het partnership te kunnen vermelden op uw eigen site en commerciele uitingen (speciaal logo).

  2. 20% korting op sponsoring en advertenties met per event/een maximum van € 1.000 korting (geen korting op korting als bijv. sponsoring van een event al korting geeft).

  3. Jaarlijks deelname van afgevaardigde aan een OGh Technology Forum: uitje + eten met bestuur & SIG leads om te brainstormen over strategie, beleid etc.

  4. Automatisch premium bedrijfslidmaatschap.

  5. Recht om éénmaal per jaar een themabijeenkomst te organiseren, op eigen locatie/cateringkosten waarbij OGh leden worden uitgenodigd. Op zo’n event mogen tot 12 eigen medewerkers komen. Onderwerp/inhoud in overleg met bestuur.

  6. Vermelding in OGh Visie van alle OGh partners.

  7. Extra pagina op OGh site, tabblad  “Partners” zonder de gebruikelijk banners aan de zijkant waar iedere OGh partner een rechthoekig oppervlak krijgt voor logo / korte presentatie / één link bedrijfsinfo / één link naar Oracle vacature(s): www.ogh.nl/partners

     

Prijs € 2.950 per jaar (excl. BTW)